U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verdrietig nieuws:
Wij hebben vernomen dat onze oud-voorzitter Wim van der Mark afgelopen dinsdag 27 juli is overleden.
Wim was voorzitter vanaf zomer 2018 tot een paar maanden geleden. Hij moest deze functie opgeven ten gevolge van zijn verslechterde gezondheid.
Wij wensen zijn partner en kinderen (onder wie dansleidster Suzanne van der Mark) veel sterkte nu en de komende tijd.

De rouwkaart is te vinden op :
www.voorneveld-uitvaartzorg.nl
(condoleance-register)

-----------------------------------------

Het maximum aantal inschrijvingen voor de instuif van 3 augustus is bereikt, dus een ieder die zich nu inschrijft komt op de wachtlijst!

De instuiven in de gymzaal aan de Teun de Jagerdreef in Utrecht zijn prima te doen met de huidige regels, dus .... we gaan nu verder met het organiseren van de zomerinstuiven, elke dinsdag van de week in de maanden juli en augustus. Informatie is te vinden bij de Zomerinstuiven.

Een week voor de instuif kun je je hiervoor opgeven door een mail te sturen aan mail@siru.nl met je naam, woonplaats en telefoonnummer. Je ontvangt dan van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling krijg je de bevestiging van je aanmelding. 

Wil je ook op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten, stuur dan een mail met dit verzoek naar mail@siru.nl .

Voor deze instuif moeten we wel een aantal regels in acht nemen. Heb je (verkoudheids-)klachten, blijf dan thuis. We proberen zoveel mogelijk de 1,5 meter-regel te handhaven en er mogen 35 dansers in de zaal. Er wordt alleen los gedanst en er is geen kassa/bar. Reserveren en vooraf betalen is dus verplicht.

We behandelen de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Als het maximum aantal is bereikt, komt een volgende aanmelding op de wachtlijst.