U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De instuiven in de gymzaal aan de Teun de Jagerdreef Utrecht zijn prima te doen met de huidige regels, dus .... we gaan nu verder met het organiseren van de zomerinstuiven, (hopelijk) elke dinsdag van de week in de maanden juli en augustus. Informatie over deze instuif zal in de week daaraan voorafgaand op de website komen, zo ook de mails naar onze contacten. Wil je ook op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten, stuur dan een mail met dit verzoek naar mail@siru.nl .

Voor deze instuif moeten we wel een aantal regels in acht nemen. Heb je (verkoudheids-)klachten, blijf dan thuis. We proberen zoveel mogelijk de 1,5 meter-regel te handhaven en er mogen niet meer dan 30 dansers in de zaal. Er wordt alleen los gedanst en er is geen kassa/bar. Reserveren en vooraf betalen is dus verplicht.
Een week voor de instuif kun je je opgeven door een mail te sturen aan mail@siru.nl met je naam, woonplaats en telefoonnummer. Je ontvangt dan van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling krijg je de bevestiging van je aanmelding. 

We behandelen de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Als het maximum aantal is bereikt, komt een volgende aanmelding op de wachtlijst.